21. juuli 2017

Kalev Spa ujula avatakse alles järgmise aasta suve lõpul

Alates esimesest juunist ehitustööde tõttu sulgunud Kalev Spa ujula taasavamine lükkub järgmise aasta suve lõppu. Esialgselt pidi ujula renoveerimise tõttu sulgunud olema vaid kolm kuud, kuid ehitustööde käigus ilmus ettenägematuid ja oodatust mahukamaid lisatöid. 

Kalev Spa ujula on juba aastaid võõrustanud lühiraja Eesti meistrivõistlusi, mis tänavu talvel peavad toimuma üle pika aja kusagil mujal.

50 meetri basseine on Eestis kaks ning üks neist asub just Kalev Spas. Samuti tähendab ujula pikk kinni olemine seda, et paljud kodumaal treenivad koondislased ei saa järgmise aasta pikaraja tiitlivõistlusteks teha ideaalset ettevalmistust. Kalev Spa on teada andnud, et remondi lõpetamine ja veekeskuse taasavamine on planeeritud järgmise aasta augustiks. 

Kalev Spa lisab veel, et kuna projekt on kujunenud keerukaks ja suuremahuliseks, siis soovivad nad seda teostada läbimõeldult ning vastavalt nende klientide vajadustele ja ootustele. Basseini sulgumine tähendab ka seda, et kõik kodused pikaraja võistlused järgmisel hooajal leiavad aset Tartus Aura ujulas. Aina hädavajalikumaks muutub uue olümpiamõõtmetes ujula rajamine Eestisse.

PÜSIGE LAINEL!