4. november 2017

Tribuntsov aitas enda ülikooli võidule Michael Phelpsi treeneri juhendatava meeskonna vastu

Eesti koondislane ja vabariigi parim seliliujuja Ralf Tribuntsov aitas enda Lõuna-California ülikooli (USC) võidule Michael Phelpsi treeneri Bob Bowmani juhendatava Arizona maaülikooli vastu (ASU). 

23-aastane Tribuntsov oli heas hoos ning alistas 100 jardi seliliujumises ka Rio olümpiamängude finalisti ja enda meeskonnakaaslase Robert Glinta.

Treeningpükstega startinud eestlane läbis 100 jardi selili ajaga 47.24 ning saavutas väärt alavõidu. Temast kolm sajandikku hiljem lõpetas Rio olümpiamängude finalist rumeenlane Robert Glinta, kes ujub USC eest esimest hooaega. 

Ligi 15-minuti jooksul tegi Tribuntsov veel stardid 50 - ja 100 jardi vabaltujumises kus mõlemal distantsil tõi enda meeskonnale neljanda koha punktid vastavalt aegadega 20.57 ja 45.24. Vette hüppas Tribuntsov veel 4x50 jardi kombineeritud teateujumises kus avavahetust ujunud eestlane aitas USC meeskonnal saavutada teise koha. 

Hetkel riigis 10. asetust omav USC ja Tribuntsov said väga väärtusliku 153-147 võidu riigis 8. kohal asetseva ASU üle. Samas basseinis tegi enda ettevalmistuse Rio olümpiamängudeks ka 23-kordne olümpiamängude kuldmedalist Michael Phelps.

PÜSIGE LAINEL!